Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 Log Problem ; /

Rąsia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , mam problem z błedem '' LOG '' Chodzi o grafike 3D Jezeli nie wiecie to wpiszcie w YouTube :>

Chce zagrac na testowym serwerze od GF ale nie moge ;/ http://www.beta.metin2.com/'

Pomózcie , mam Windowsa XP Sterowniki nie wiem jakie , nie wiem jak zaktualizowac..

Jezeli wiecie jakie sterowniki pobrac dajcie mi tu linka.. Dam - + itd itp :D i 5 tez jak powiecie jak dac

JESTEM NOWY

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

ATI Radeon™

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

NVIDIA® GeForce®

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Emmm, nie wiem jak to zrobic ;D

Nie jestem jakis pro w tym..

Chce link do odnosnika głównej strony tzn : nie chce strony z sterownikami chce strone gdzie juz sa sterowniki tylko trzeba pobrac a nie szukac ; /

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Opublikowano

Ati radeon 9600 ;x

Refresh

Opublikowano

No wypowiadac sie pomózcie ;<

Opublikowano

problem uwiez -.- wejdz w Google wpisz sterowniki do ati radeon 9600 aktualizajce omg Google nie boli ?

a z tym szukaniem to mnie juz wkur*wiacie problem poszukac 30 sek czy to tak duzo waszego cennego ( chyba ) zycia ??

ja po paru sek juz znalazlem a wiec rusz glowa to nie boli

http://www.softwarepatch.pl/przegladaj/469/821/Karty-graficzne.html

tutaj musisz sobie powypeniac i bedzie xxxx ja ci tego nie wypelnie poniewaz nie znam w 100% twojej karty grp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam taki sam problem podajcie mi link moj komp : Windows XP karta graf. i tu problem nieisze :huh: ... Więc podajcie link do sterowników karty graf. jakiej bandz Plska :( Jak coś pisac o model` cos takiego nq ...

Opublikowano

Żebyśmy Ci mogli podać link do sterowników twojej karty graficznej musimy mieć model.

Panel Sterowania --> SYSTEM-->Menedzer urzadzen

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mój laptop niewykrywa karty graf. odkond system przeinstalowalem.

Laptop: Windows XP Procesor : intel® Celeron®M 1.60 GHz 504ram metin na tym dzialal ale zaczelo pozniej sie to :(jz przetlumaczone) :Przepraszamy, Twój system nie obsługuje grafiki 3D, proszę sprawdzić sprzętu i konfiguracji systemu a następnie spróbuj ponownie

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam all tez mam ten sam proble lecz ja mam tak ze pirv pandora mt2 mi chodzi i normalnie sie wloncza i gram sobie a drugi priv glador mt2 mi nie chodzi i wyskakuje ten ,,LOG" HELP ME.

Opublikowano

ja jak kiedyś miałem problem log bo robiłem swojego clienta z metina 2008 to miałem problem log podmieniłem pliki z jakiegoś tematu z yt i działało tylko nie pamiętam linku do tego filmiku ;\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...